Verkooppunt worden

Wil jij graag de producten van Cooper & Quint verkopen in jouw dierenspeciaalzaak of webshop? Bekijk de mogelijkheden hoe we samen zouden kunnen werken.

Dierenspeciaalzaak

Wij zijn op zoek naar geschikte dierenspeciaalzaken die aansluiten bij Cooper & Quint.  Beschik jij over een mooie winkel, dan komen we graag met jou in contact! Je kan bij ons voor een interessante prijs de producten inkopen, om ze vervolgens te verkopen. Benieuwd of het assortiment past bij jouw dierenspeciaalzaak? Bekijk snel ons aanbod in de catalogus

Webshop 

Wij zijn op zoek naar geschikte verkooppunten met een webshop voor onze producten. Beschik jij over een webshop, waarin Cooper & Quint tot zijn recht zou komen, dan komen wij graag met jou in contact!
We bieden jou speciale prijzen en je hebt keus uit een ruim aanbod.  Je kan ook kiezen voor dropshipping binnen Nederland & België. Hierdoor heb je minder kosten aan voorraad. Wij verzorgen natuurlijk productfoto’s voor jouw webshop. Bekijk snel ons aanbod in de catalogus

Ben jij de trotse eigenaar van een dierenspeciaalzaak met een webshop, dan horen we ook graag van je. 

Wil je graag verkooppunt worden, neem dan contact op via info@cooperandquint.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Je kan ook gelijk bestellen. Voor alle bestellingen aan onze verkooppunten werken we samen met Orderchamp & Ankorstore.

Orderchamp

Ankorstore