Retourneren en ruilen

We verzoeken je serieus te kopen. Cooper & Quint bestaat uit liefde voor viervoeters en we proberen zo min mogelijk voorraad te hebben om de kosten laag te houden. Alle artikelen worden met de hand gemaakt en we vinden het dan ook heel belangrijk dat we de producten terug ontvangen in ongebruikte staat.

Toch terugsturen?
De liefde voor de viervoeter hebben we ook voor jou als onze klant.  Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling retourneren op onze kosten. Let op: Gepersonaliseerde items of speciale verzoeken zijn uitgesloten van retourneren. 

Hoe kan je retourneren?

 1. Stuur een mail naar info@cooperandquint.com met daarin de volgende gegevens:
  • Ordernummer
  • Welk artikel je wilt retourneren
  • Reden voor retourneren of ruilen
 2. Na ontvangst van jouw mail ontvang je binnen 48 uur een mail met daarin het retourlabel en instructie hoe je het artikel kan terug sturen. 
 3. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt voordat je ze terugstuurt.  
 4. Print het label wat je toegestuurd krijgt en plak deze op de verpakking. 
 5. Geef jouw retourpakket af bij het afleverpunt. 

Na ontvangst en inspectie zal binnen 7 werkdagen geruild of terugbetaald worden. 

Uitzonderingen
Aangepaste bestellingen en cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd en blijven uitgesloten van ons restitutie- en omruilbeleid.
Gebruikte producten worden niet terugbetaald. Je kan deze wel terugsturen op jouw eigen kosten. We zullen dan voor dit product proberen het een tweede leven te geven en hopelijk een andere persoon blij mee te maken.