Maatwerk op verzoek

Elke hond is anders en uniek. Om de persoonlijkheid van jouw hond ten volste tot zijn recht te laten komen kan het zijn dat je iets anders zoekt dan normaal. 

Bij Cooper & Quint worden de producten met de hand gemaakt. Heb je een speciaal verzoek? Kan je de maat die je zoekt niet vinden?  Laat dan jouw  halsband, harnas of riem op maat door ons maken.

De afgelopen jaren hebben we al diverse speciale verzoeken uitgevoerd. Van een Y-tuig tot sliphalsband en van een ID halsband tot een halsband zonder ons logo. Geen verzoek is voor ons te gek.  

  • Leren Sliphalsband

    Zoek je een halsband waarmee je jouw hond makkelijk en snel kan aanlijnen? Dan kan een sliphalsband een oplossing zijn. Belangrijk hierbij is dat je hond goed en netjes aan de lijn loopt. Een sliphalsband is niet gemaakt om het trekken tegen te gaan en kan in zo'n geval zelfs zeer schadelijk zijn voor de hond.

  • Sliplijn Grijs met gele accenten

    Ben je op zoek naar een sliplijn, maar zou je graag iets anders willen dan de blauwe variant. We maken sliplijnen ook op verzoek in andere kleuren, zoals in het grijs, wit of zwart. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren accenten. Geel, Rood of Bruin zijn een paar van de mogelijkheden.

  • Leren Y-Tuig

    Een leren hondentuig is ideaal als jouw hond meer trekt. Het leren Y-Tuig van Cooper & Quint is op diverse punten verstelbaar. Zo kan je het tuig aanpassen aan de nekomtrek van jouw hond en ook is hij op de borst op verschillende standen te verstellen. Ook komt hij met diverse ringen om de riem aan te verbinden.

1 van 3

Verzoek voor maatwerk

Bezoek onze werkplaats

Ben je niet zeker van de kleur of zou je hulp willen krijgen bij het opmeten? Kom dan een keertje langs in onze werkplaats in Weesp.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact