Over Cooper & Quint

Judith & Jacobien

Dit ben ik, Judith (rechts)! Samen met mijn zus, Jacobien. Wij zijn het brein achter Cooper & Quint.

Het begon allemaal zo’n 40 jaar geleden. Mijn zus achter mijn opa aan door het Groningse landschap, op de voet gevolgd door de hond. Samen op jacht naar konijnen of andere dieren die het land van onze grootvader bedreigde. De liefde  voor de hond is toen al ontstaan en is sindsdien ook niet meer weggegaan. De verjaardagen die volgden kwamen standaard met een hond op het verlanglijstje.

Deze hondenwens werd eindelijk vervuld zo’n 10 jaar geleden. Pelle, een Friese Stabij is een vriend voor het leven geworden. In de zoektocht naar producten voor Pelle werd het al snel duidelijk dat de hond wordt verwend met spullen die vaak niet goed voor hem of voor de natuur zijn.  Van loslatend plastic tot leren producten die met veel schade voor de natuur worden vervaardigd. Een natuur waar ik van hoop dat mijn kinderen nog heel lang van kunnen genieten samen met hun hondjes. 

Zo ontstond Cooper & Quint Dog Accessories. Een lijn van kwalitatieve hondenaccessoires gemaakt met liefde voor de hond en de natuur. Alle producten worden in een kleine werkplaats in Weesp met zorg gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, allen 100% plasticvrij en vrij van giftige stoffen.

Heb jij een product die jij graag zou willen hebben van natuurlijke en duurzame materialen? Stuur ons dan een bericht. De afgelopen jaren hebben we al diverse klanten geholpen. Benieuwd wat we hebben gemaakt, bekijk het hier. 

Cooper & Quint Dog Accessories

Postadres: M. Dotingalaan 19, 1381 EZ Weesp

Telefoon: +31 (0) 6 21 41 64 38

Email: info@cooperandquint.com

KvK-nummer: 76938166

BTW Nummer: NL003145693B32