Samenwerken?

Cooper & Quint werkt graag samen met leuke andere kleine bedrijven. Onder het mom, samen kunnen we meer dan alleen. Zo kunnen wij iedereen die ons leuk vindt ook kennis laten maken met bedrijven die wij heel leuk vinden en vaak leuke kortingen aanbieden. Momenteel werken we samen met:

Verse Munt 

Jennifer is de eigenaresse van Verse Munt en trotse bazin van Luna, een heerlijke kwispelende pluizenbol welke haar heeft geïnspireerd om prachtige handgeslagen penningen te maken. 

Elke penning wordt met zorg en aandacht gemaakt. Je kan kiezen tussen een ronde of een hexagon penning, een penning van aluminium of messing en je kan elke penning voorzien van de naam van je hond en je eigen telefoonnummer. Ben jij op zoek naar een mooie penning voor je hond? Shop deze nu op Verse Munt en ontvang met de code COOPERQUINT15 15% korting!

Luna met penning

Huisdierenapp

De HuisdierenApp, de ideale kameraad voor iedereen met een hond, kat, cavia, konijn vogel of reptiel. In deze handige app staat alle belangrijke info van jouw favoriete huisdier handig bij elkaar. Daarnaast vind je er super veel leuke informatie. Van dierenarts bij jou in de buurt tot jouw favoriete dierenwinkel en van uitlaatservices tot leuke wandelroutes.

Er is een app beschikbaar voor zowel Android als IoS besturingssystemen. Wist je dat je 10% korting krijgt op een Tie & Go bandana van Cooper & Quint in de app? Bekijk het snel via huisdierenapp.nl!

Huisdierenapp

Cooper Pet Care

Cooper Pet Care is jouw persoonlijke dierenarts online. Altijd. Overal. Heb je een vraag over je hond, ben je op zoek naar advies? Bij Cooper Pet Care hebben ze een gediplomeerd team van dierenartsen klaar staan om jou te helpen met medisch advies. 

Met de code NLCQwelkomsactie krijg je het eerste consult online (twv €20,-) gratis. Je kan makkelijk online een afspraak maken via cooperpetcare.com.

Cooper Pet Care

Wil je ook met ons samenwerken? Of heb jij een super gaaf idee?  En wil je deze graag met ons delen?  Neem dan contact met ons op. 

We kijken er naar uit samen tot mooie dingen te komen.