Ontmoet Whippets Zoey & Lara

Whippets Zoey & Lara

 

Hoihoi!

Wij zijn Zoey & Lara, acht poten op één buik. Al 11 jaar dikke maatjes. Als tweeling, heb je dubbel zoveel plezier, twee keer zoveel knuffels voor het baasje en altijd een vriendje om mee te spelen. En als de baasjes besluiten weg te gaan dan hebben we elkaar om ons te vermaken of om tegen aan te kruipen. Je kan ons niet gelukkiger maken dan kroelen op de bank of los in het bos.

Whippets voor het leven

Whippets zijn super lieve, sociale en vriendelijke honden. Buiten kunnen ze heerlijk rennen, maar thuis zijn het vaak rustige honden. Het was dan ook niet gek dat de ouders van Margo al op jonge leeftijd kozen voor een whippet in huis. Vanaf Margo’s 4e jaar was whippet Shelley in huis. Toen Zoey & Lara in het gezin kwamen was een naam met de “Y” dan ook een grote wens van haar vader. Margo koos voor Zoey & haar broer koos voor Lara. Bij de registratie bij de dierenarts is er goed op gelet dat de naam echt met een Y werd gespeld en niet Zoë. Margo woont onderhand niet meer thuis. Zoey en Lara zijn met haar meegegaan en een echt geschenk. De tweeling bleek een makkelijke manier te zijn om nieuwe mensen in het dorp te ontmoeten.  

Van boefjes tot oma’s

Met 11 jaar oud, is de tweeling al aardig op leeftijd. Veel gekke dingen zullen ze dan ook niet meer doen, naast een paar praktische bananen in hun oren als het uitkomt 😉. Het leven is een stuk rustiger geworden sinds dat ze jong waren. Want het waren echte boefjes toen ze pups waren! Gelukkig woont Margo nu op zichzelf en heeft ze haar huis kunnen inrichten, maar de tafel, trap en bank in haar ouderlijk huis hebben de nodige sloopacties van Zoey & Lara moeten doorstaan.

Ook hun jachtinstinct heeft een keer voor een bijzondere ervaring gezorgd. Whippets zijn snel en dat heeft een haas een keer aan de lijve mogen ondervinden. Wie de race heeft gewonnen is nog steeds onduidelijk aangezien Margo ze niet meer kon zien.

whippet

Het bos, verstoppertje en kroelen

Sprinten zijn Zoey & Lara goed in. Ze zijn dan ook extra gelukkig als ze in het bos lekker van de lijn mogen. Lekker een sprintje trekken, ravotten met elkaar, geurtjes snuffelen, maar bovenal rollen in gras. Ondanks dat een strandvakantie heerlijk was voor het hele gezin is het bos toch wel de favoriete plek van de tweeling.

Buiten dan, want binnen is gewoon niks fijner dan lekker te kroelen en dutten op de bank samen met de baasjes. Vooral met Margo, want zij zorgt ook voor eten en snacks. Soms moeten ze er wel wat voor doen, door middel van een zoekspelletje. Zoey kan ook nog heel blij worden van een speeltje met een piep en een zoekspelletje. Lara daarentegen droomt het liefst over de volgende wandeling en het sprintje wat dan weer getrokken kan worden.

Waarom Cooper & Quint

Naast dat Margo de producten heel stijlvol vindt, vindt ze het ook prettig dat er met haar mee wordt gedacht.

Margo: “Ik vind de producten enorm uniek en sjiek die ze aanbieden. Ook vind ik het zo mooi om te zien dat alles met de hand wordt gemaakt, met passie en liefde. Het is een liefdevol bedrijf naar zowel hun producten als de klant. “

Leuk dat je het hele verhaal van Zoey & Lara hebt gelezen. Wil je de avonturen van Zoey, Lara & Margo volgen? Ga naar Instagram en ontdek “wildofthem”. Zoey & Lara zie je schitteren met bruine Bold Halsbanden met oud messing afwerking en de Switch verstelbare leren hondenriemen in bruin.

Verliefd geworden op de halsbanden van Cooper & Quint? Kijk dan ook even in de highlights van wildofthem voor een leuke korting op de aanschaf van jouw unieke halsband & riem!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.