Ontmoet Puck de Pomsky

Hoi!

Ik ben Puck. Ik ben een Pomsky, een hele blije allemansvriend en een knuffelkont! Iedereen vind ik leuk en zeg graag iedereen even gedag. Met mijn schattige, maar toch stoere uiterlijk wind ik iedereen om mijn pootjes.

Puck The Pomsky

Maar euh... wat is een Pomsky?

Niet zo'n gekke vraag, want ook de baasjes van Puck, Rozanne en Paul, kenden tot voor kort dit ras niet. Ondanks dat ze altijd al graag een huisdier wilden hebben was het even afwachten of dit wel goed zou gaan. Rozanne is allergisch voor de meeste honden behalve de Siberische Husky, maar aangezien naast een wandelende tak er nog weinig ervaring was met het hebben dieren, werd er toch nog even verder gezocht. Zo kwamen ze uit bij een Pomsky. Een Pomsky is een kruising tussen een Pomeranian en een Siberische Husky. Ze zijn intelligent, hebben veel energie, stammen, net als de Husky, af van de poolhonden en hebben dus dezelfde vacht. 

Het bleek de perfecte hond. De energieke, slimme husky waar ze naar op zoek waren, maar dan in een kleinere variant, met aanhankelijke trekjes. Na diverse bezoekjes aan fokkers waren ze verliefd op deze vriendelijke vriendjes. Rozanne is een uur lang tussen de puppies gaan zitten om te zien hoe haar allergie zich ontwikkelde; gelukkig nergens last van en Puck is nu al ruim 6 maanden onderdeel van het gezin!

Genieten in de Soesterduinen

Puck is het eerste hondje van Rozanne en Paul...dus hij wordt verwend. Ze zijn altijd enthousiast om hem te zien! Of het nu 's morgens is na de ochtendwandeling nog even kroelen in bed of lekker samen wandelen bij de Soesterduinen. Puck geniet volop van het spelen met Pomsky vriendjes en vriendinnetjes op de heide. Lekker achter dingen aanrennen zoals een bal of een vogel. 

Ondeugend is hij gelukkig ook. Ook al weet hij soms echt wel dat iets niet mag, onder het toeziend oog van Paul en Rozanne doet hij het toch ;-). 

Wil jij meer zien van Puck? Volg zijn avonturen op Instagram!

Speciaal voor Puck gemaakt

 

Rozanne had heel lang naar een leren halsband voor Puck gezocht. Recent nam ze via Instagram contact met ons op. Ze vroeg of we een speciale halsband wilde maken. Natuurlijk! 

Handmade Collar

Op de vraag waarom ze voor Cooper & Quint heeft gekozen:

Heb op de website gekeken was direct dolenthousiast! Niet alleen over het product, maar de hele visie op duurzaamheid, natuurlijk en ook met liefde voor de natuur! 

Heb jij een maatwerk verzoek? Stuur ons gerust een berichtje. 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.