Ontmoet James (a.k.a. Mister James Hond)

Mister James Hond

Hi, wij zijn Rick en Tamara, de besties van James.

Al jaren zijn wij verliefd op Australian Labradoodles. Regelmatig stuurden we elkaar schattige foto’s van vertederende Doodle puppy’s, maar zelf eentje nemen was nog best spannend. Een hond heeft gegarandeerd veel impact op je leven en daar wilden we wel echt aan toe zijn. 1,5 jaar geleden besloten we om er helemaal voor te gaan en hebben wij ons ingeschreven bij Albertina Doodles.

Het wachten is ontzettend beloond, op 19 augustus 2020 is James geboren. Al bij de eerste foto’s van de puppy’s uit het nest wisten wij; dat is James… Heel bijzonder! De leukste, stoerste, liefste, grappigste en knapste hond, maar dat zegt vast ieder baasje;) Het allerleukste moment tot nu toe is dan ook makkelijk. Dat is absoluut het moment dat we hem voor het eerst vasthielden, liefde op het eerste gezicht! Vast heel cliché, maar toch is het zo..

James Puppy
Het allerleukste aan James is zijn opgewekte karakter, hij brengt zoveel blijdschap in ons leven. Hij is altijd vrolijk en heeft dus ook nooit een ochtendhumeur, hierdoor begint ook onze dag altijd goed. Verder is hij heel slim, eigenwijs en een onwijze charmeur. Zeker als hij aandacht wil of een lekkere snack voor ogen heeft. Die puppyogen zijn heel moeilijk te weerstaan voor ons! Oh, als laatste ook zijn eigenwijze kuifje op z’n hoofd, die plukjes gaan alle kanten op wat hem lekker brutaal en rebels maakt “Fluffy hair don’t care…”.

De keuze voor een Australian Labradoodle

Vooral vanwege het karakter is er gekozen voor een Australian Labradoodle. Ze staan bekend als hele intelligente, lieve en energieke honden. Ze zijn vrolijk, sociaal en intuïtief. Daarnaast vinden Rick & Tamara het ook echt hele mooie honden, qua uitstraling, bouw en de manier van bewegen. En niet geheel onbelangrijk, Tamara is astmatisch en allergisch voor de meeste honden dus er vielen ook aardig wat rassen af. Al was de liefde voor deze doodle zo groot, dat geen allergie ze tegen had kunnen houden. 

I like my water shaken. Not stirred..🍸

Als je recent nog hebt gekeken op Instagram is hij bijna niet te missen. Het account van Mister James Hond. Rick & Tamara waren namelijk op zoek naar een originele en stoere naam. Er zijn veel namen de revue gepasseerd maar er was niet direct één naam die ze allebei te gek vonden. Heel veel brainstormen dus... Totdat James voorbijkwam, allebei enthousiast!! Ze vonden het meteen erg komisch om er als Instagram naam Mister James Hond van te maken, met een knipoog naar de stoere womanizer James Bond. Achteraf gezien een schot in de roos met het macho karakter van James.

Het Instagramaccount is trouwens meer als account voor vrienden en familie opgericht. Tamara is gek op foto’s maken maar vond het niet nodig om constant iedereen te spammen via whatsapp met kiekjes van James. Daarnaast is Instagram ook echt een leuke tool als je interactie zoekt met andere hondenvrienden. Iedereen kan zelf bepalen of zij zin hebben om de foto overload te volgen. Een aantal doen dat heel enthousiast maar er zijn ook vrienden bij die het belachelijk vinden, zo’n hondenaccount. Herkenbaar ;)?

Wil jij de avonturen van Mister James Hond volgen, kijk dan eens op Instagram

Favoriete uitlaatplek

James Strand

Absoluut het strand! Zoals James zelfs zegt “om knappe beach babes te spotten…”

Eindeloos rennen, spelen met andere hondjes, dikke kuilen graven en af en toe een duik in het water. Wij gaan meestal naar Bloemendaal of Zandvoort.

Maar zolang James met zijn besties op stap kan gaan met de auto dan is het eigenlijk altijd al feest.  “ROAD TRIP!!”, het betekent bijna altijd een leuk losloopgebied of op visite naar vrienden die hem heel veel aandacht geven…

 

Favoriet spelletje van James

James wordt, naar eigen zeggen, overladen met knuffels, trainingen, spelletjes en lekkere beloningen. “Yummy in my tummy” is niet voor niets één van de favoriete uitspraken van Mister James Hond. Maar het allerleukste spelletje is toch wel “Pakkertje.” James rent dan met een speeltje in zijn mond rond. Tamara of Rick roept heel hard “ik ga je pakken”. Vervolgens zet hij al kwispelend een sprintje in, springt op de bank en rent als een malle rondjes door de kamer. Af en toe blijft hij even stilzitten om geaaid te worden en dan begint het weer van voor af aan. 

Waarom Cooper & Quint?

De duurzame producten waarbij rekening wordt gehouden met de natuur. De liefde voor de producten en de honden straalt ervan af. Daar kunnen wij ons heel goed in vinden!

Snake Toy

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.