Tips voor knopen bandana bij hond

De leukste manieren voor je hond om een bandana te dragen

Het is redelijk onduidelijk wanneer honden bandana's zijn gaan dragen (of wanneer hun baasjes besloten dat het een goed idee was).  Maar de bandana is allang niet meer alleen voor mensen. Onze trouwe viervoeters worden ook steeds meer gezien met deze leuke, maar ook vooral handige accessoire om hun nek. Op zoek naar inspiratie voor deze veelzijdige accessoire? Ontdek hier hoe je hond ‘m op de leukste manieren kunt dragen. 

Bandana voor je hond: de 3 mooiste stijlen

Ben je op zoek naar een manier om je hond wat verkoeling te geven op een hete zomerdag? Alles wat je nodig hebt is een bandana en de juiste technieken om de bandana te knopen.

Maak de bandana vochtig en leg hem in de vriezer. Deze koude bandana zal je hond op een hete zomerdag heerlijke verkoeling geven en ziet er gelijk super leuk uit. Er zijn vele manieren om een hond een bandana om te doen. Wij hebben de leukste manieren voor je op een rijtje gezet. Kies wat het beste bij jouw hond past en zodra je de basistechnieken onder de knie hebt, kun je gaan variëren en helemaal een eigen look voor jouw hond ontwikkelen.

Cowboy Style

Als je een hond ziet met een bandana, dan is hij vaak op deze wijze geknoopt. Onze honden zijn kleine boefjes, dus deze spannende en uitdagende look past perfect bij ze. 

Vouw de bandana in een driehoek en knoop de uiteinden aan de achterkant van de nek vast. Zorg ervoor dat de driehoek niet helemaal netjes zit, waardoor je een speelse look aan de voorkant creëert.  

Choker Style

Heb jij een super stoere pup? Maak dan van de bandana een band die om de nek wordt gebonden. Hiermee creëer je een extra stoere look. 

Vouw de bandana dubbel en blijf vouwen totdat je een dunne lijn overhoudt. Knoop de bandana vast om de nek om een simpele band te creëren. Een alternatieve manier is om de bandana aan de voorkant vast te knopen. Geen fan van de uitstekende stukjes stof aan de voorkant? Het is enorm eenvoudig om deze onder de knoop of de band te verstoppen.

Old Lady Style

Welke hond voelt zich niet soms superman of superwoman? Maak een prachtige cape van je bandana en bindt hem om de nek. 

Vouw de bandana in een driehoek en knoop de uiteinden aan de onderkant van de nek, in de hals, vast. Is de bandana te groot, je kan er ook voor kiezen om hem eerst een klein beetje op te rollen voordat je hem om de nek van je hond bindt. 

Welke stijl je ook kiest, je hond steelt de show met een super gave bandana van Cooper & Quint. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.