Waar kan je ons vinden?

Cooper & Quint Dog Accessories is een webhop gevestigd in Weesp

Wil je graag een keer een product zien voordat je hem aanschaft? Neem dan met ons contact op en we maken graag een afspraak om de artikelen te laten zien in ons atelier.

Adres atelier:
Van Houten Industriepark 21 - Unit 10
1381 MZ Weesp

Liever bestellen? Bestel je producten online en je kan ze gratis retourneren. 

Evenementen

Wegens corona zijn we niet in staat geweest om op veel evenementen aanwezig te zijn. Maar zodra we weer kunnen dan zijn we graag op diverse beurzen, markten en shows te vinden. 

Teckelfeestdag 12 juni 2021 - Camping Waldhorn Eefde

Op zaterdag 12 juni zijn teckelliefhebbers van harte welkom op de Teckelfeestdag in Eefde! Als onderdeel van het allereerste teckelkampeerweekend van Buitengeluk zijn er verschillende aanbieders van werkelijk allerlei teckel-gerelateerde spulletjes en -diensten aanwezig op het ruime buitenterrein van camping het Waldhoorn aan de Boedelhofweg 112 in Eefde. Denk aan teckelmokken, teckelmanden, teckelbanden, teckelsieraden, teckeljasjes, teckel-bedenk-het-maar-het-is-er! Maar ook een masseuse, trimsalon, een speur-workshop speuren, workshop-voederbak-pimpen, hondenshampoo, hondenspeelgoed, een fotografe, exotische snacks en natuurlijk Cooper & Quint.

En speciaal voor alle teckels is er zelfs een Wiener Beach aangelegd: een omheind strandje met minimeertje om lekker te kunnen spelen met elkaar!

Ben je van plan te komen? Dit kan alleen als je geen Corona-achtige klachten hebt en je je vooraf aanmeldt met dit formulier: https://forms.gle/tF2pbyTMy3SPJEdY9. Er geldt een maximaal aantal bezoekers.

De Teckelfeestdag is onderdeel van het Teckelkampeerweekend wat door Buitengeluk i.s.m. camping Het Waldhoorn wordt georganiseerd.

Meer info?

Kijk op https://www.facebook.com/events/1660369734133089

Teckelfeestdag 12 juni 2021