Ontmoet Ginny de labrador

Hoi!

Ik ben Ginny een super mooie en altijd vrolijke zwarte labrador. Het liefst speel ik de hele dag door. Ik ben de hele dag druk met mijn speeltjes meenemen naar mijn baasjes in de hoop dat ze met mij gaan spelen. Van tug of war met mijn touwspeeltjes tot apporteren, ik word overal heel blij van. Ook ga ik graag met mijn baasje hardlopen al moet het niet te lang duren want dan vinden mijn pootjes dat niet zo leuk.

Gelukkig zijn mijn baasjes ook altijd bereid mij te voorzien van lekker snoepjes en eten, gevolgd door een heerlijk knuffel. Wat wil een hond nog meer? 😉

Ginny & Maxime

Van een labrador als oppashond tot een labrador voor het leven

Maxime, het baasje van Ginny, had al van jongs af aan een wens voor een hond. Alle onderhandelingen ten spijt een hond was in haar jeugd geen optie. Zelfs kleinere dieren , zoals hamsters of vissen behoorde niet tot de mogelijkheden. Gelukkig mochten ze een keertje oppassen op een labrador en ook had de vrouw van haar vader een labrador waar ze heerlijk mee kon knuffelen. Logisch is de keus voor een labrador dan ook. Het zachte en lieve karakter gecombineerd met het actieve en beetje ondeugende maakt dat Maxime helemaal weg is van het karakter van de labrador. Toen de mogelijkheid zich dan ook voordeed om een hond in huis te nemen, was de keus dan ook snel gemaakt.

Netflix als inspiratie

Met de komst van haar eigen hond kwam ook de zoektocht naar een naam. Vele namen passeerden de revue, maar Ginny bleef in Maxime haar hoofd rondspoken. Toen ze tijdens het roepen van namen Ginny riep, werd deze het.

Na een tijdje kwam seizoen 2 van Ginny & Georgia uit op Netflix. Dit deed een belletje rinkelen. Wat bleek, de reden dat de naam zo in haar hoofd had rondgezongen kwam doordat ze ten tijde van het krijgen van Ginny net de het eerste seizoen van Ginny & Georgia had bekeken.

Er gaat niks boven een stok

Ginny is echt dol op spelen. Samen met haar hondenvriendjes in het lokale park tot samen met haar bestie en buurhond Henry in de Schoorlse Duinen. Overal geniet Ginny van en dat maakt haar baasje Maxime super blij.

Is er geen vriendje om mee te spelen? Dan begroet ze graag alle mensen die ze tegenkomt met een body slam. Ook is ze dol op stokken. Hoe groter hoe beter, bij voorkeur minimaal 2 meter lang. Combineren van de twee is echter niet het handigste. In Ginny haar poging om de twee te combineren is ze dan ook een keer met een enorme stok op een groepje mensen af gaan rennen. Resultaat een soort wipeout waarbij de mensen over Ginny haar stok probeerde te springen om niet ten onder te gaan.

Ginny de labrador

Waarom Cooper & Quint?

Waarom Maxime Cooper & Quint leuk vindt? 

"Ik vind de persoonlijke en vriendelijke benadering bij Cooper & Quint zelf heel fijn en ook belangrijk. De prachtige lijnen vielen mij meteen op en stonden al eeuwig op mijn wishlist. Daarnaast vind ik de missie Cooper & Quint om 100% plastic vrij te zijn top. Een fijne sfeer, mooie producten en duurzame materialen gecombineerd, wat wil je nog meer?"

Leuk dat je deze blog gelezen hebt, wil je de avonturen van Ginny volgen? Ga naar Instagram en ontdek ginnytheblaclab. Ginny wandelt in stijl met een Hemp Tuscan Sun halsband & Tuscan Sun verstelbare riem

Wil jij net als Ginny ook een wandelset van Cooper & Quint? Kijk dan ook even in de highlights  van Ginny voor een leuke korting op de aanschaf van jouw unieke halsband & riem!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.