Ontmoet Frenchies Gaston & Julien

Frenchies Gaston & Julien

Hela, wij zijn Gaston en Julien, een onafscheidelijk duo vol energie die houden van avontuur. Je vindt ons vaak in het bos, op het strand of tussen de velden. Thuis liggen we heerlijk te zonnen of te genieten van een snack in onze mand. 

Hannah en Bas zijn beiden opgegroeid met honden. Toen ze drie jaar geleden samen gingen wonen misten ze al snel een lieve, gezellige viervoeter. Ze waren op zoek naar een kleine, aanhankelijke, betrouwbare hond en een frenchie past perfect in dat plaatje. Gaston was dan ook snel bij het stel te vinden. 

Gezinsuitbreiding

Toen we vorig jaar verhuisden naar een huis met een grotere tuin begon het idee van een tweede hond te spelen. We merkten dat Gaston helemaal opfleurde als hij bij vriendjes kon gaan spelen en hadden zelf ook nog heel wat liefde over voor een tweede hond. Deze keer wouden we geen puppy maar een herplaatser omdat er zo veel lieverds op zoek zijn naar een gouden mandje. Op Gaston zijn tweede verjaardag zijn we Julien gaan ophalen in Nederland na een succesvolle ontmoeting in het bos.

We Love to Explore

Het leukste wat we samen gedaan hebben was onze reis naar Denemarken in November. De natuur, rust, lange wandelingen en knuffelsessies aan de open haard om de dag af te sluiten. Wij gaan vaak op zoek naar verborgen parels, dit zowel in België als in het buitenland. Onze favorieten zijn: Rubjerg Knude Fyr, Furreby, De Haan, Doeveren en de Kwadebossen. 

Franse Bulldog Gaston

Opa-vibes 

Wij zijn gek van ouderwetse namen met 'opa-vibes' dus we hadden meteen een lijstje met enkele mogelijkheden. Omdat we zelf moeilijk konden kiezen, lieten we elke bezoeker in ons huis 'stemmen'. Uiteindelijk werd het Gaston, stiekem was dat ook onze favoriet. 

Julien had en andere naam toen we hem adopteerden. Die begon ook met een 'J' en dat wouden we graag behouden. Het was niet gemakkelijk om iets te vinden wat we allebei mooi vonden en dat ook nog eens goed matcht bij Gaston. Na enkele brainstormsessies kozen we voor Julien. 

Waarom Cooper & Quint? 

Cooper en Quint maakt hondenaccesoires die bij elke hond passen. Tijdloos design, natuurlijke kleuren en duurzame materialen die jouw hond laten shinen.

Leuk dat je deze blog hebt gelezen, wil je de avonturen van Gaston & Julien volgen? Ga naar Instagram en ontdek @gastonandjulienthefrenchies. Gaston & Julien schitteren met een Twisted Verstelbare Touwlijn. Binnenkort zullen ze stralen in een harnas van Cooper & Quint. 

Wil jij net als Gaston & Julien ook stralen in accessoires van Cooper & Quint? Kijk dan ook even in de highlights  voor een leuke korting.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.