Ontmoet Bodhi de Poedel

Bodhi

Hoi!

Ik ben Bodhi. Een gezellige kleine poedel die graag met zijn baasjes op pad gaat. Het is een feest om met hen ergens heen te gaan met de auto. Ik ben dol op zand. Mijn favoriete plek is dan ook niet voor niks, de Soesterduinen of het strand! Lekker rennen met mijn bal of spelen met een stok.

Ik ben ook een goed model. Mijn humom is fotografe en zet mij dan ook graag voor de camera. Wil je zien waar ik allemaal heen ga en de mooie foto’s die van mij gemaakt worden? Neem een kijkje op mijn Instagram.

Klein, slim & leergierig – De keuze voor een poedel

Tannith en haar vriend zijn beiden opgegroeid met honden. Ze waren het dan ook snel eens dat een hond welkom zou zijn. Het liefst wel één die slim en leergierig is. Een poedel is een raszuiver ras en verharen niet tot weinig. Daarnaast staan ze bekend om hun heerlijke karakter. Speels, slim, leergierig en heel gezellig! Perfect voor een wandeling, maar ook geen probleem als ze iets langere tijd thuis zijn. De perfecte combinatie.

Na het zien van het Bodhi waren ze dan ook snel verkocht. Zijn teddybeerlooks gaf hun het idee om een naam te kiezen met een B. Velen zijn hardop de revue gepasseerd, maar Bodhi bleef hangen. Uniek en passend bij deze blijerd.

High Five Tannith & Bodhi

High five!

Bodhi is net een mens, hoe hij kijkt en zijn gedrag, elke dag is het weer genieten.  Hij heeft een duidelijk karakter en is niet dom. Hij houdt van dingen leren en kan dan ook goed stilzitten voor de camera of een high five geven. Hij houdt daarnaast erg van knuffelen. Door diverse geluidjes te maken, lijkt het net of hij kan praten.

Wel zo fijn, want als zijn baasjes “BAL” zeggen, dan weet Bodhi precies hoe laat het is. Dit betekent speeltijd! En dat doet Bodhi het liefst met een bal. Rennen, verstoppertje, spelen met de bal is altijd feest.

Waarom Cooper & Quint?

Tannith: “Cooper en Quint is een gezellig en persoonlijk bedrijf. Ze luisteren en nemen de tijd. De producten zijn van goede kwaliteit en gevarieerd. “

Bodhi is te zien met de Cooper & Quint No Fuss Halsband & Riem in Groen.

Cooper & Quint No Fuss Groen

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.