De beste halsband voor een golden retriever

Ben je de trotse eigenaar van een golden retriever en op zoek naar een mooie halsband voor jouw trouwe viervoeter? Zoek dan niet verder!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een halsband voor een golden retriever? 

Golden retriever

De meeste mensen gebruiken een halsband om lekker met de hond te kunnen lopen. Het is belangrijk dat de halsband de juiste maat heeft zodat hij niet te strak maar ook niet te los zit. Als hij te los zit dan kan jouw hond zich uit de halsband wurmen. Zorg er daarom voor dat er nog 2 vingers tussen de halsband en de nek kunnen voor de juiste maat, maar niet meer. Een volwassen golden retriever heeft een gemiddelde halsomtrek van 41 – 61 centimeter.

Wil je meer weten over de juiste maat? Alle informatie over opmeten van de juiste maat vindt je hier.

Bij Cooper & Quint vindt je diverse kleuren en maten halsbanden. Zo is er altijd een halsband die past. Heb jij een speciaal verzoek? Laat het ons dan weten dan helpen we je graag verder. 

Leuke weetjes over een golden retriever?

Van oorsprong werd een golden retriever gefokt om te helpen bij de jacht van de Schotse adel. Golden retrievers zijn uitbundig en vriendelijk, en staan bekend om hun ontspannen en altijd aanwezige glimlach.

Energieniveau: Actief. Golden retrievers hebben regelmatig wandelingen nodig, afgewisseld met intensievere activiteiten zoals wandelen, hardlopen, trainen of apporteren.

Vachttype: Langharig. Golden retrievers moeten regelmatig worden geborsteld. De vacht komt in verschillende kleuren crèmekleurig, licht goud, donker goud en goud

Extra: Golden retrievers zijn echte slimmeriken en houden van leuke spelletjes zoals denkspelletjes en apporteren. 

Onze selectie halsbanden voor golden retrieversCooper & Quint Twisted Halsband Bruin

 
Cooper & Quint Twisted Halsband Camel
   
Cooper & Quint Twisted Halsband Zwart

 

Headerphoto by Helena Lopes on Unsplash

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.